Om oss - Sunnanbo - Välkommen till din kiropraktor på Kungsholmen i Stockholm
16952
page-template-default,page,page-id-16952,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-5.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.1,vc_responsive
 

Om oss

Sunnanbo Kiropraktik, Stockholm

Jag som driver företaget heter Karin Sunnanbo. Efter 5 års studier på Skandinaviska Kiropraktorhögskolan i Solna utfärdades legitimation av socialstyrelsen.

Jag är medlem i Kiropraktiska föreningen i Sverige (KFS) och i Idrottsmedicinsk Förening i Stockholm. Medlemskapet i KFS innebär att jag fortbildar mig kontinuerligt för att hålla mig à jour med den utveckling och forskning som ständigt pågår inom mitt yrkesområde. Självklart finns det en patient- och ansvarsförsäkring för din trygghet.


Jag har idrottat i större delen av mitt liv och har ett stort intresse och erfarenhet av olika idrotter och idrottsskador inom bl.a. simning. Jag är utbildad gyminstruktör och personlig tränare och hjälper dig gärna med tips och råd kring din träning. Förutom individuell träning har jag även lett gruppass inom funktionell styrketräning. Jag har undervisat på utbildningar till personlig tränare och håller föreläsningar inom hälsa och träning.

Sunnanbo Kiropraktik startade sin verksamhet hösten 2006 i Jakobsberg. 2009 gick flytten in till Kungsholmen på mf Hälsocenter. Under våren 2015 tog Nordic Wellness över lokalen och renoverade och skapade ett nytt större gym.

Sedan hösten 2017 har kiropraktor Johanna Stötsberg börjat jobba tillsammans med mig och tillsammans erbjuder vi nu längre öppettider än tidigare, även på helger.