För företag - Sunnanbo - Välkommen till din kiropraktor på Kungsholmen i Stockholm
16970
page-template-default,page,page-id-16970,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-theme-ver-5.8,wpb-js-composer js-comp-ver-4.9.1,vc_responsive
 

För företag

Självklart så är det viktigt att alla medarbetare på ditt företag mår bra.

Arbetssituationen ser olika ut på olika arbetsplatser. I en del yrken ingår tunga lyft medan andra har monotona arbetsställningar tex framför datorn eller i kassan. Båda kan vara påfrestande för kroppen och ge obehag och på sikt även skador. Sjukskrivningar för olika problem i kroppen är vanligt och kan tyvärr bli långdragna om inte rätt hjälp erbjuds.

En kiropraktor är expert på kroppens funktion. Som kiropraktor utreder och behandlar man orsaken till patientens besvär, inte bara symtomen. Även om man inte har några symtom för tillfället kan kiropraktik vara ett bra sätt att förebygga och undvika framtida arbetsrelaterade skador.

Företag har rätt att göra avdrag för friskvård och rehabilitering. Arbetsgivaren kan välja att stå för hela kostnaden eller bara betala delar av den. Är ni många som vill ha behandling så kan jag erbjuda mängdrabatt.

Det lönar sig att ha en frisk personal. Hur mår Ni på Ert företag? Välkommen att kontakta mig för att diskutera en lösning som passar just Ert företag.

Karin Sunnanbo, Kiropraktor, Stockholm